เสวนาใต้ชายคาประชากร

เสวนาครั้งที่  1032
 16 มกราคม 2562

The Thais in North America

โดย:  Mr.Alongkorn Pekalee and Miss Benjamas Penboon, Ph.D. Students

Abstract

In this seminar, we would like to share our academic and non-academic experiences for 6 monts in U.S. and Canada under the Royal Golden Jubilee scholarship. We will present what we had learned and got from the contacted University – the University of Michigan, United States and the Mount Saint Vincent University, Canada. Moreover, the living experiences in abroad (travel, food, and funny trip) will be presented. All of you very welcome to join!